Over Gewoon Natuurlijk

Jij als vrouw letterlijk lekkerder in je vel! Dat is mijn missie!

Over Gewoon Natuurlijk

Welkom op de site van Gewoon Natuurlijk! Ik ben Inge Bakker, samen met mijn partner en onze drie geweldige kinderen woon ik in Boskoop. Ik heb  een grote passie voor gezondheid! In 2014 kreeg mijn lang gekoesterde wens eindelijk vorm: Gewoon Natuurlijk werd ingeschreven bij de KVK! Mijn plan was om eerst te beginnen met masseren en wellicht later meer (natuurlijke) therapieën en producten toe te voegen aan het aanbod.

De cursus sportmassage was inmiddels al een tijd geleden afgerond, dus ben ik toen opnieuw begonnen met verschillende (opfris) cursussen. Al snel kreeg ik een aanmelding voor zowel de cursus Babymassage, de Zwangerschapsmassage als de Sportmassage. En dit werd het uiteindelijke echte begin van Gewoon Natuurlijk!
In 2020 zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis en heeft Gewoon Natuurlijk een mooie eigen praktijkruimte gekregen met een sfeervolle inrichting. De praktijk is gevestigd op een rustige locatie midden in de polder en lekker tussen het groen! In Boskoop, maar op steenworp afstand van Bodegraven, Reeuwijk, Zwammerdam en Alphen aan den Rijn. 

Nog steeds volg ik regelmatig cursussen en blijf ik me bijscholen. Het lichaam zit ontzettend bijzonder in elkaar.

Er is nog zoveel te leren!

Over Gewoon Natuurlijk

De naam Gewoon Natuurlijk heeft meerdere betekenissen. Het Gewoon zegt iets over dat het laagdrempelig is, down to earth. Jouw lichaam kan veel dingen Gewoon zelf oplossen met de juiste zorg. Natuurlijk staat voor de natuur zelf, de natuurlijke omgeving, de kracht van de natuur, de natuurlijke kracht van zelfherstel, de producten die ik gebruik of aanbeveel. Maar ook staat het ervoor dat je als vrouw dit Gewoon Natuurlijk verdient! Massage / zorg voor je eigen lichaam is geen luxe, het is iets wat je verdient en wat noodzakelijk is voor een gezond en fijn leven.

Jij als vrouw letterlijk lekkerder in je vel! Dat is mijn missie!
Lekkerder in je vel, minder spanning in je lichaam, meer rust en ruimte in je hoofd. Even een momentje alleen voor jou!

Naar mijn mening verdient iedere vrouw dat! Naast al het zorgen voor alles en iedereen, ook zorg voor jezelf. Met als resultaat: Lekker in je vel, meer ontspanning, meer rust, zodat je optimaal kunt genieten van het leven!

Het leuke wat ik ervaar is dat als je beter in je vel zit, je andere keuzes maakt. Je voelt veel beter wat goed voor je is en waar je een grens moet trekken. Je eet bewuster, beweegt meer, je hebt energie over voor de dingen die jij leuk vindt en waar je weer van oplaad.

Zwangerschap

De zwangerschap is een hele bijzondere tijd. Niet alleen je lichaam verandert, ook je leven verandert. Zeker in de zwangerschap verdien je deze momenten van rust en ontspanning. Vaak gaat het gewone leven gewoon door, maar door de massage komt er meer rust, ontspanning en vaak ook meer bewustwording. Sommige gebieden van je lichaam hebben meer aandacht nodig, omdat ze meer belast worden, waardoor er snel pijntjes ontstaan. Het is geweldig mooi om in deze bijzondere tijd een positieve bijdrage te kunnen leveren als masseuse.

Door middel van de cursus babymassage en de handvatten die de ouders tijdens de cursus toegereikt krijgen, probeer ik ouders op een leuke manier bewuster te maken op het gebied van omgang met hun kindje. Zodat ouders een nog intensere band op kunnen bouwen met hun kindje. Maar ook het vertrouwen te geven in lichamelijke reacties van je baby en hoe je hier op een natuurlijke manier ondersteuning kan bieden.

Mijn persoonlijke doelstellingen

Mijn doel is om de opleiding Massage Therapeut binnenkort succesvol af te ronden, zodat ik nog beter klachtgericht kan werken. Ik ben inmiddels al een aardig eind op weg :).
Naast de verschillende massagetechnieken, ben ik me ook aan het oriënteren op therapieën, leefwijzen en technieken die een positieve bijdrage leveren aan mijn behandelingen.

Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS)

Gewoon Natuurlijk is aangesloten bij Het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).
Het NGS is sinds 1954 dé examen- en brancheorganisatie voor sportmassage, sportverzorging en wellnessmassage in Nederland. Het NGS bewaakt de kwaliteit binnen de branche en van de NGS-masseurs. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie voor sport- en wellnessmasseurs van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche.

Graag tot ziens bij Gewoon Natuurlijk of op www.gewoonnatuurlijk.nl!

Cadeaubon
Natuurlijk
Gewoon

Met de Gewoon Natuurlijk cadeaubon geef je een speciaal cadeau!

Verkrijgbaar in:
€32,50, €55,- €80,- en €165,-

Contact

Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties kun je ons bereiken via onderstaande gegevens:

Gewoon Natuurlijk
Voshol 35
2771 NK Boskoop
info@gewoonnatuurlijk.nl
06-24816867

BTW nummer: NL0020347919B69
KVK: 53536207

Contactformulier

Ook kun je het onderstaande contactformulier invullen.
Ons streven is om je e-mail binnen één werkdag te beantwoorden.