Borstvoeding

Borstvoeding geven is heel gewoon en natuurlijk!

Als groot voorstander van borstvoeding en omdat de bedrijfsnaam niet voor niks Gewoon Natuurlijk is, wil ik u de volgende informatie niet onthouden;

De beste verhouding van stoffen
Borstvoeding is de allerbeste voeding die jij aan je baby kunt geven. De kracht van borstvoeding zit hem in de specifieke samenstelling van de melk en de manier van toedienen. Het bevat de juiste vormen van stoffen die je baby nodig heeft voor de groei en ontwikkeling; zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen. De verhouding waarin deze elementen in de melk voorkomen en hun chemische structuur is voor iedere baby specifiek en verandert ook naarmate de behoefte van je baby verandert.

Bijdrage aan opbouw goed werkend immuunsysteem
Daarnaast bevat moedermelk ook veel stoffen die zowel actief als passief bijdragen aan de opbouw van een goed werkend immuunsysteem. Borstvoeding beschermt niet alleen tegen allergieën, maar geeft ook bescherming tegen tal van andere infecties.

Twijfels
In deze tijd is het geven van borstvoeding niet meer zo vanzelfsprekend als dat het zou moeten zijn.
Wanneer je goed bent voorbereid op de borstvoedingperiode is de kans van slagen groter. Twijfels kunnen plaats maken voor vertrouwen, wanneer je bijvoorbeeld weet wat de juiste manier is om je baby aan te leggen, hoe vaak je kunt voeden en dat je toch kunt weten of je baby genoeg voeding binnenkrijgt.

Informatievoorzieningen over borstvoeding
Op www.borstvoeding.com kun je veel informatie vinden over dit onderwerp. Ook zijn er diverse instanties zoals La Leche League die je informatie geven voor en helpen tijdens de borstvoedingsperiode.

 

© 2013 - 2023 Gewoon Natuurlijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel